Beschrijving: Stapvoets Coaching

STAPVOETS xCOACHING

Home | Paardencoaching | Over Stapvoets | Samen helen | Ervaringen en Agenda | Contact

Beschrijving: Stapvoets Coaching

 

Beschrijving: paardencoaching
Samen helen

Samen helen van seksueel misbruik

Het boek ‘Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij’  is geschreven door Yvonne Meeuwsen en voor velen een inspiratiebron. Lotgenoten herkennen zich in de thema’s die in  het boek beschreven worden.

Samen helen is een groep waarbij lotgenoten elkaar, onder begeleiding, ontmoeten om aan de hand van het boek, de verschillende thema’s met elkaar te bespreken. Zo ontstaat er een groep die elkaar ondersteunt bij het helen.

Bij elk thema hoor een lees- en huiswerkopdracht ter voorbereiding op de bijeenkomst. Deze ontvang je voorafgaand aan elke bijeenkomst per mail.

 

Iedereen draagt bij aan de thema’s

Iedereen heeft over elk thema wel iets bij te dragen: als je een thema al hebt doorgewerkt kun je je ervaring delen. Als dit thema voor jou actueel of nog onbekend is, kan je leren van ervaring en kennis van de anderen.

De begeleider ondersteunt het proces en deelt haar kennis en ervaring over de thema’s.

 

Inschrijven voor 12 bijeenkomsten

‘Samen helen’  is een serie van 12 bijeenkomsten van 3u per keer, welke eens per maand plaatsvindt. Je schrijft je vooraf in voor de hele serie. De kosten zijn 30,- per keer, inclusie koffie/thee en versnaperingen. Je kan ook voor de hele serie in één keer betalen, totale kosten zijn 360,-, als stok achter de deur om daadwerkelijk te komen. Het boek ‘helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij’  van Yvonne Meeuwsen dien je zelf voorafgaand aan de serie aan te schaffen. 

 

Samen helen met het Paard

Voor een extra dimensie is het ook mogelijk deel te nemen aan een groep ‘samen helen met het paard’. Deze serie heeft dezelfde opzet als de ‘samen helen’-groep, alleen vinden deze bijeenkomsten alle 12 plaats bij het paard. Tijdens de bijeenkomsten wordt regelmatig een link gelegd met paardencoaching. De kosten voor deze serie zijn 35,- per keer en de hele serie kost 420,-.

 

De thema’s

1.       Je eigen verhaal vertellen

2.      Omgaan met onbegrip en ongeloof

3.      Afweermechanismen

4.      Redenen om te helen

5.      Boosheid

6.      De relatie met de dader

7.      Hoe bouw je een ondersteunend netwerk?

8.     Rechtszaak, ja of nee? (spijt na?/helen door?)

9.      Liefde en intimiteit

10.  Familie

11.   Een (nieuw) leven opbouwen

12.  Vergeving?

 

Data

Een nieuwe cyclus ‘Samen helen’ start bij voldoende aanmeldingen en gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 8.

Zie voor details en actuele startdata van ‘Samen helen’ de Agenda of de facebookpagina van Stapvoets Coaching.
De startdata van de serie zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

Beschrijving: Afbeeldingsresultaat voor boek samen helen van seksueel misbruik

Wil jij meedoen met ‘Samen helen’ of ‘Samen helen met het Paard’? Stuur dan een mail via info@stapvoets-coaching.nl en meldt je aan. Vermeld hierbij graag goed voor welke serie je aanmelding is.

 

 
 

 Beschrijving: C:\Users\Otto\Desktop\Ftp\Stapvoets\img\touw.jpg

 

| privacyregelement |algemene voorwaarden | klachtenregelement | zzVolg ons op:x Beschrijving: Stapvoets Paarden CoachingBeschrijving: Stapvoets-Coaching